Fortsättning nyåret

31 dec 2018 Nyårsafton

Inger vid poolen nyårsafton 2018 på eftermiddagen.

När kvällen precis ska till att börja så känner Inger att hon börjar må illa. Tråkigt att höra. Snart därefter rusar hon också in på toaletten och spyr upp maginnehållet. Därmed var det bekräftat att hon inte mådde så bra. Vad kan ha orsakat detta elände? Jag känner dock inte av något så jag förbereder mig för kvällens stora 6 rätters middag.
Den inleds med cocktails och småplock (Tapas) i hotelllobbyn tillsammans med alla andra gäster på hotellet. Som underhållning är en man och en kvinna som går omkring och sjunger operaareor. Till sist så samlas alla i stora galasalen där det är pyntat och uppdukat vid stora bord. Under kvällen så kommer det in 6 stycken olika slags rätter, inga smårätter direkt så det blir en hel del innan vi är färdiga. 12 slaget tjoas och tjimmas in med flera skål och Gott nytt år! Festen fortsätter säkert en bra stund in på småtimmarna, men jag tar mig upp till Inger på rummet istället och kryper ned i sängen.
Framåt småtimmarna så vaknar jag och mår skitdåligt. Det är bara att ta sig in på toaletten och avlämna kvällens middag i toastolen.

1 jan 2019
Nyårsdagen och tredje golfdagen som inte blev någon golfdag.

Vi vaknar och mår skitdåligt bägge två, men vi tar oss ned till matsalen i alla fall. Inger äter lite grann men jag vänder och går upp på hotellrummet igen efter ett halvt glas vatten.
Vi bestämmer oss för att avstå från dagens Texas Scramble tävling som vi anmält oss till. Det skulle i och för sig vara en lättsam tävling men vi känner bägge två att vi nte orkar med någon runda idag.
Dagen består mestadels av att vila och sova mycket. Men vi orkar åtminstone framåt eftermiddagen att ta oss en lättare promenad runt i Almerimar.

Detta skrev jag när jag satt i lobbyn nyårsdagseftermiddagen medans Inger stannade på rummet och vilar. Vi hoppas på att vi kan få i oss lite mat ikväll i alla fall.

God hälsa
Mikael & Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *