Hemresa och sammanfattning

Nu är vi hemma sedan i lördagskväll som du kanske har förstått i och med att jag lägger ut inlägg på bloggen om dagar som varit istället för direkt aktuell dag. I och för sig så har jag oftast hunnit skrivit ned råmanuset om dagen som gick under samma kväll, men jag hinner/orkar inte med att lägga ut det på bloggen i och med vårt tajta schema. Dessutom är jag trött på kvällarna och vill gärna sova istället, efter att ha umgåtts med alla goa vänner som vi nu fått under resans gång.

Hemresan var helt odramatisk. Frukost och packa ihop det sista för att släpa iväg oss till bussen som avgick klockan 8. En timmes bussresa ungefär till flygplatsen i Barcelona, där vi alla checkar in och lämnar vårt bagage. Vi får en stund på oss innan vi ska borda planet så vi hinner med att handla, ta en fika och pinka innan vi väntar på avgång mot Arlanda.

Flygresan tog cirka 3 timmar och 20 minuter innan vi landar och nu hämtar vårt bagage för att gå ut till en annan buss som ska ta oss till Norrköping. Någon somnar på flygplanet, en annan på bussen, vissa somnar hela tiden. Så stämningen under resan är lugn och stilla hela tiden. I Norrköping skingras vi alla åt olika håll, med förhoppningen om att vi ska kunna ses ute på någon golfrunda någon gång.

Vissa av oss kommer säkert att ses mer än andra, en del är flitiga spelare medan andra tar det lite lugnare, men vi kommer nog alla att ses någon gång.

Sammanfattningsvis kan vi i alla fall säga att vi haft väldigt trevligt under hela resan, fram för allt beroende på alla trevliga medspelare vi haft. Både dem vi verkligen har spelat med och övriga som vi bara umgåtts med under träning, middagar och andra tillfällen. Resan har gett mersmak på fler golfresor, vi får se när det blir nästa gång.

Vi riktar också våra uppriktigt varma tack till Jonas Johansson och Johan Moberg som deltog som Pro´s och ”reseguider” och som stod ut med oss amatörer under hela veckan.

Om du nu inte redan har läst om de tidigare dagarna under resan så kommer det här länkar till dem.

Dessutom kan du se fler bilder från hela veckans aktiviteter i fotoalbumet Lumine Golf 2018.

Varma golfhälsningar från
Mikael & Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *