På väg mot Sälen igen

Hej alla läsare!

En kort uppdatering om läget från mig och Inger.

Vi sitter nu i ett lagom kyligt rum på Värdshuset Lugnet i Malung. Vi tittar på TV i väntan på att middagen ska öppna i restaurangen. Vi har hamnat här efter en dags lugn färd på vägarna ifrån Norrköping. Meningen är att vi ska fira nyårshelgen på Olarsgården i Lindvallen. För att utnyttja dagarna ordentligt och i och med att vi har ledigt idag så reste vi iväg redan idag och tar en övernattning på vägen.

Vi stannade till i Karlskoga och åt lunch samt handlade lite nödvändig proviant. Vi stannade även till i Vansbro för ett kort besök i Lyko lagerbutik. Lyko säljer allt möjligt inom kosmetik, parfymer och liknande saker.

Men som sagt nu strax ska vi gå och äta en god middag.

Hälsningar
Mikael & Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *