Mera skidåkning med mera

Hej

Nu har det gått ytterligare två dagar med skidåkning och en del andra roliga aktiviteter. Igår åkte jag i stort sett hela dagen på Hundfjället, vilket jag tycker har många långa sköna backar som det går att ta ut svängarna ordentligt i. Det är framför allt den långa “Familjebacken” ifrån toppen och ned till liftstation igen eller ända bort till långbackarnas lift som är härligt njutbar. Men även de så kallade “Långbackarna” är härliga.

Idag blev det istället Lindvallens backar som gällde för mina prövningar. Där finns det framför allt många backar av medelsvår karaktär som blir en lagom utmaning för mina trötta ben idag. De har också bra med sittliftar utspridda över hela området som jag försöker utnyttja så mycket som möjligt istället för de långa träliga släplifterna. Jag har nämligen upptäckt att det är i släplifterna och det statiska moment som det innebär att stå stilla hela vägen upp som gör att jag får ont i vänsterfoten.

IMG_2638 

På toppen av Lindvallen med Restaurang Snögubben i fjärran.

Va har då damerna gjort under dagarna?

De har promenerat lite, kollat på alla skidskolebarn, vart till Sälen by och Hembygdsgården med mera.

Allt avslutades dock med en härlig Afterski på Tandådalens värdshus för mig och Inger.

IMG_2643

I morgon ska vi städa vår lägenhet innan det bär av mot Eskilstuna och Norrköping igen.

Mvh
Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *