Skiddag i Tandådalen och Hundfjället

Hej igen!

Nu sitter jag här i fåtöljen efter en god middag efter en hel skiddag här i Tandådalen och på Hundfjället. Dagen blev bra trots att vädret inte slog in enligt tidigare prognoser. Vädret blev inte alls så soligt som utlovat, men i alla fall helt ok för att åka skidor. Det var inte mycket folk i backarna eller liftköerna, kändes nästan ensamt en stund borta i Östra Tandådalen under eftermiddagen. Damerna tog en långpromenad från Tandådalen bort till Hundfjället. Själv tog jag skidorna för att även hinna med några åk i de fina långa backarna på Hundfjället. Eftermiddagen testade jag både Skicross och lite slalom med tidmätning. Jag blev dock snabbt slagen av ungen som åkte direkt efter mig. Men i morgon kommer det att gå snabbare.Dagen avslutades traditionsenligt på After Ski på värdshuset och en bastu hemma. 

Några blandade bilder från dagen.

IMG_2611  

Folktomt i Kvilliften.

IMG_2605

Damerna ska på promenad.

IMG_2619

Jag åkte också!

Hälsningar från Sälen
Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *