I Eskilstuna med ny dator

Hej

Sitter nu på hotellet i Eskilstuna och skriver ett nytt inlägg som ska spegla den här dagen under vår Allhelgonahelg 2017. Den började med ett besök från Nova Projektpartner som kollade på vår hall inför att de ska lämna offert på renorvering av densamma. Vi får se vad de har att erbjuda.

Efter det så packade vi vår lilla packning och gav oss iväg mot Nyköping. Väl där så besökte vi kyrkogården för en liten kransnedläggning vid Karin och Ejes minnesplats. Vi åkte sedan in till centrum för en liten lunch och besök i några affärer, men vi hittade inget intressant att köpa. Vi drog istället vidare mot Eskilstuna.

Efter en långsam färd genom det böljande Sörmländska landskapet hamnade vi i Skogsängen i södra Eskilstuna. Min mor bor där, så vi stannade för ett gott eftermiddagskaffe. Så småningom tog vi oss i alla fall ned till hotellet för att checka in.

Kvällen gick med restaurang- och pubbesök innan vi slaggade in i hotellets sängar.

God natt
Mikael och Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *