Allhelgonadagen 2017

Hej Bloggen

Nu tar den här dagen strax slut. Det är cirka två timmar kvar innan söndagen den 5 nov. 2017 inträder i våra liv. Nu är det dock fortfarande lördag, även om det har känts som söndag hela dagen. Dagen har i vilket fall som helst varit lugn och fin med en del eftertanke kring livets gång.

Dagen började med vanlig hotellfrukost och en liten promenad till Stadsbiblioteket i Eskilstuna. Tog en del bilder inför mitt kommande fotoprojekt. Jag får återkomma kring det vid ett senare tillfälle. Vi åkte sedan upp till mor i Skogsängen och tillbringade dagen med henne där. Pratade, testade nya datorn, laddade in bilder, åt god lunch och äppelpaj i massor.

Till slut stämde vi träff med moster vid kyrkogården till klockan tre. Väl där så kom också Åsa med lille Oskar, full med spring i benen. Vi besökte morfar och mormors grav samt minneslunden för pappas skull. Det var en massa ljus och blommor överallt. Det är fint och stämningsfullt i skymningen.

Efter hemkomst igen till Skogsängen och lite vila så gick Inger och jag tillbaks till hotellet och sedan ut på stan. Vi intog en god middag på P&S Matmakarna på Eskilsgatan 1. Ett liten fin lokalrestaurang driven av ett äkta par med känsla för det goda. Det är kul att gå till sådan här små lokala ställen som inte ingår i några större kedjors utbud. Till slut hamnar vi åter på hotellet för en ny natts skön sömn.

God natt
Mikael & Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *