Mot Norrköping

Söndag 30 juni 2019

Upp tidigt i ottan, klockan halv sex för att hinna packa ihop det sista och få på oss kläderna för att hinna med flygbussen till flygplatsen. Som tur är så går den precis utanför hotellet och kommer relativt snart så vi kommer iväg i god tid innan planet ska avgå. Dessutom har vi fått meddelande om att planet kommer få nästan en timmes senare avgång på grund av att personalen behövde sin dygnsvila.
Vi kommer iväg tillslut och hamnar på Gardemoens flygplats i Oslo några timmar innan nästa plan tar oss till Arlanda. Där vi får vänta lite drygt en timme innan en buss tar oss till Norrköping. I Norrköping avslutar vi med lokalbussen upp till vår gata där vi får traska med våra väskor en bit innan vi är hemma igen. Nu är klockan cirka kvart över tio på kvällen så det blev en lång dags färd mot nattens sömn i våra sängar här hemma i stan.

Snart dags för nästa semester tripp mot Idre, återkommer kring det.

Tack för den här resan, hälsar
Inger & Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *