Nya vinteräventyr i Sälen

Hej på er!

För några timmar sedan anlände vi till Tandådalens fjällanläggning i Sälenfjällen för några dagars avkoppling och skidåkning. Vilka är då vi, jo det är hustru Inger, min mor Irene och moster Gittan samt jag själv, Mikael. Inger och jag bokade ett stort boende och så bjöd vi in lite olika människor till en vintersemester. Resultatet blev vi fyra som nu har flyttat in i lägenheten.

Vi har precis ätit en god Portergryta med klyftpotatis och ett gott rödvin till det. Lägenheten är stor, så vi har fått var sitt rum, ja Inger och jag delar i och för sig rum, men ändå. Det är inte långt till backarna eller några andra bekvämligheter heller för den delen. Fast det är bara jag som kommer att slänga mig ut i backarna. Övriga tar det lite lungnare.

Resan hit tog cirka fem och en halv timme från Eskilstuna, inklusive lunch och två ytterligare raster. Inger och jag åkte ända ifrån Norrköping tidigare på morgonen, det tog ytterligare cirka en och en halv timme. Allt gick väldigt lugnt och fint på vägen, inga direkta tillbud eller orosmoment även om det var mycket trafik. Måste säga att jag nog inte har upplevt så här mycket mötande trafik vi något tidigare tillfälle vi har åkt till Sälen.

Återkom gärna hit och läs mer om kommande händelser i Sälen.

Trevlig snöhälsning
Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *