Nyår

Sitter nu här på hotellrummet i Åre efter en skiddag på Åreskutan. Kom dock inte upp på toppen då de ansvariga tydligen tyckte att det skulle vara en dum idé att skicka upp folk där i dimman. Det var synd, får hoppas på bättre väder senare i veckan. Men jag han i alla fall med ett gäng turer i de lägre backarna. Saknas en del snö eller rättare sagt det har snöat alldeles för lite hittills den här vintern. Det lyser grönt överallt mellan gran och fur i backarna. Ja, nu finns ju inte granen och furan i de backar som jag åker i utan de står runtomkring backarna som tur är. Även i del av de backar som jag åker i är det ont om snö, ibland så känner jag att där var det en sten minsann. Det här var första gången någonsin i Åres backar, så jag får väl ge det några chanser till resten av veckan.

Vad har då Inger gjort under dagen undrar du säkert?
Jag har promenerat och undersökt omgivningarna i Åre, först längs med Åresjön och även en del uppe i byn, kommenterar hon.
Åre är en trevlig liten by säger hon, synd att det är så halt bara, eftersom det inte kommit så mycket snö sedan det milda vädret.

Nu väntar vi på Nyårsaftonens stora begivenhet med show från Wallmans salonger och nyårs supé till det. Förhoppningsvis ska vi väl också kunna se en del fyrverkerier ut över sjön också.
Så här dags är det ju också meningen att man ska summera sitt senaste år och utifrån det titta framåt mot det nya för att se vad det kan ha med sig för gott. Men det struntar vi i, vi njuter av stunden och en kall öl istället samt önskar dig som läser det här ett riktigt gott nytt år!

Önskar Inger och Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *