Resa till Haninge

Hej

Jag är nu ute på en liten resa, ända till Haninge, söder om Stockholm, eller somdet en gång i tiden hette ”Handen” vilket i och för sig pendeltågsstationen fortfarande heter, väldigt förvirrande för en landsortsbo.

Handens pendeltågsstation
Handen

 

 

 

 

 

 

 

Här i Haningen deltar jag på en kurs om arbetsrätten på arbetsmarknaden. anordnad av Fackförbundet ST. En kurs som går igenom våra lagar och avtal på arbetsmarknaden. Det är en så kallad korvstoppningskurs, eftersom det går ut på att lära sig en del om lagarna och avtalen. De är ju en hel del lagar och ett antal avta, så det blir ju en hel del. Kursen ingår i en svit av flera olika kurser med lite olika innehåll. Första kursen försöker beskriva vad facket är. Steg två innehåller mycket om var vi finner våra lagar. Sista delen beskriver hur vi ska använda det för att uppnå våra mål.

Quality Winn Hotel Haninge
Quality Winn Hotel Haninge

 

 

 

 

 

 

 

Vi hörs
Mikael

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *