Aktiviteter på bloggen

Hej

Nu börjar det hända saker här på bloggen!

För det första så kommer de statiska webbsidorna som heter “Inger & Mikaels Reseberättelser” att försvinna på obestämd tid, eventuellt för alltid, det får behovet i framtiden utvisa. I stället så kommer själva WordPress bloggen “Resejournal” vara huvudsida för allt innehåll. Det kommer med tiden bli lättare både för dig som besökare att hitta och se innehållet, samt för mig som administratör och inläggsförfattare lättare att underhålla och fylla på med nytt innehåll. Men du får ha lite tålamod ett tag framöver, det kan förekomma trasiga länkar och konstiga hopp innan allt är i ordning. Meningen är att allt ska vara i ordning senast under mars månad. Jag vet, det är en långsam målsättning, men jag tycker nog att det är bättre att skynda långsamt i stället för att hafsa till det hela. Tänk på att jag har annat att göra också.

Mvh
Mikael
Administratören

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *