Fortfarande hemma

Nu är det sommar och semester, måste du ut och resa då?

Här hemma i vårt lilla fritidshus växer gräset och mossan grönt och skönt. Huset lyser också skönt rött, för mestadels är det nymålat sedan förra sommaren. Trappen är ny och det blommar för fullt. Det finns egentligen inte många anledningar att lämna denna idyll, så vi är hemma för tillfället, fast vi ska ut på en resa nästa vecka. Inte för att vi måste utan för att vi vill och njuter av att se nya och gamla platser i vår omvärld.

Jag tror att människan mår bra av att se sig omkring. Dock behöver inte det innebära att du måste resa till andra sidan av vårt blågröna klot, det kan räcka med att se vad som döljer sig bakom nästa kurva. Senast jag gjorde det var när jag var ute och övningskörde med Adam i skogarna utanför Krokek. Jag hade ingen aning om vart vi skulle komma fram men vi fortsatte hela tiden till nästa kurva. Tillslut så kom vi fram till kända vägar och kunde ta oss hemåt igen. Med andra ord, ut och res, men ha inte för storvulna planer för ditt sinne, då kan det lätt bli ett misslyckande.

Vi gillar att resa omkring när vi är ute och reser. Att ligga stilla på samma ställe i en vecka eller mer känns inte bra. Jag får gåshud bara jag tänker på det. Därför så ”luffar” vi gärna runt till olika hotell, vandrarhem eller liknande under vår resa. Det kanske inte passar dig, du kanske vill ligga på samma hotell och samma badstrand i en vecka. Naturligtvis så ska varje resa vara efter dina behov och önskemål, precis som våra resor är efter våra önskemål. Därför så kommer du på denna blogg inom den närmsta veckan få läsa om en resa som innehåller flera olika resmål samtidigt.

Varma sommarhälsningar från Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *