Hemma igen

Nu är vi hemma igen. Mer exakt så kom vi hem vid lunchtid idag den 5 maj, lokal tid, efter en massa timmars resande i luften. Vi startade hemresan på kvällen den 3 maj, lokal tid på Hawaii. Vi flög i tre etapper, först från Maui till Los Angeles (ca. 5 tim.) sedan vidare till New York (Newark, tog ytterligare ca. 5 tim.) och till sist från Newark till Stockholm-Arlanda ca. 7 timmar till. Inklusive väntetider på flygplatserna så tog nog resan ungefär 24 timmar utan ordentlig sömn. Ja, vi är trötta nu men vi får inte lägga oss för tidigt, nu gäller det att komma in i rätt dygnsrytm igen så fort som möjligt. Försöker skriva något vettigt här men det går inte så bra får fortsätta imorgon.

God natt
Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *