Snö, snö och ännu mera snö

Dagen har varit snöig och blåsig. Här i Sälen märker vi inget av en eventuell vår. Vi hoppas dock på att den har kommit till Norrköping när vi kommer hem igen. I morse så började det snö, vilket sedan höll på nästan hela dagen. Nu snöar det dock igen. Dessutom i kombination med den blåst som drar över fjällen här så blir alla toppturer en liten pina när vi kommer upp över toppkanten och all snö slår emot en i ansiktet som små spikar. Det har dock inte hindrat mig, Mikael, och Adam ifrån att åka skidor under dagen. Vi provade flera av Lindvallens backar under dagen. Det var alltid lika spännande på toppen, för vi såg inte alltid var pisten tog vägen. Framför allt när vi tog oss mellan backarna på toppen. Det hände till och med att vi for iväg lite ut i terrängen innan vi hittade rätt. Jag förstår verkligen att det gäller att hålla sig till de utmärkta lederna på fjället. Ändå var det ingen riktig snöstorm idag.

Tyvärr så blev det inga bilder idag, ville inte ta ut kameran i snön.

Dagen avslutades med en After Ski i Experium med “VärldensSnabbasteAllsång”. Ett underhållande band ifrån Skåne som spelade och sjöng för ett fullsatt Experium. Ungar och föräldrar i en enda stor salig röra. Trevligt och underhållande i all sin enkelhet efter en fartfylld dag i backen. Efter det gick vi tillbaka till stugan där Jenny och Martin bjöd på en god korvgryta.

Snöiga hälsningar från
Skidåkarna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *