Nya resor

 

Hej vänner!

Snart dags för lite roliga resor igen. Inget märkvärdig men ändå några resor. Eftersom vi helt missade att berätta om våra resor i höstas så får vi istället satsa på att försöka beskriva de resorna lite mer istället. Tänker inte lova några fantasifullt upplyftande storslagna essäer om våra upplevelser utan bara lite korta kommentarer om dagens händelser. Det som kan vara upplyftande och utfyllande är naturligtvis bilder. Det sägs ju att en bild kan säga mer än tusen ord. Visst kan det stämma om det är en bra bild som verkligen passar in i sammanhanget. Men det finn inga garantier för någonting, den ena bilden kan vara enastående medan nästa kan vara urusel. Fast allt ligger ju i betraktarens ögon.

– Vart ska ni åka då, undrar du nu säkert?

Det är två kommande resor, den första går kommande helg till Stockholm. Det kommer att bli en julkonsert i Storkyrkan, Julmarknad i Gamla Stan, julbord på Wärdshuset Ulla Winbladh, undrar om vi kommer att få rabatt?

Den andra resan är över nyår, vilket kommer att firas i Åre, Jämtland. Det blir sex dagar med snö, folkliv, nyårsshow, shopping och skidåkning samt en del slappande också. Framför allt så hinner vi nog slappa ordentligt på resan tid och hem. Då ska vi åka tåg och njuta av varandras sällskap och utsikten genom tågkupéns fönster. Det kommer att vara sex roliga dagar med nya upplevelser. Ingen av oss har tidigare varit i Åre.

Mellan de två resorna ska vi också fira lite jul precis som nästan alla andra också gör. Det blir dock hemma i den ljuva lägenhetens värmande sken från TV apparaten. Förhoppningsvis är det väl några i våra kära familjer som också skulle tycka det vore roligt att fira den med oss, men det är en helt annan fråga än ”Vart är vi på väg”?

Vintriga hälsningar från Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *