På väg mot Köpenhamn

Hej

Sitter på tåget på väg söderut mot Malmö och vidare till Köpenhamn. Solen sken alldeles nyss, men när vi nu lämnar Östergötland så åkte vi in i molnen. Nattens oväder tycks hänga kvar här söderut. Fast vi, Inger och jag, hoppas ändå på fint väder i Köpenhamn under kommande helg. Prognoserna ser något så när lovande ut i alla fall.

image

Vi har bägge två varit i Köpenhamn vid olika tillfällen, både var för sig och tillsammans. Ingen av oss har dock gjort ett ordentligt turistande under några dagar i staden. Vanligtvis är att vi har hunnit ut på byn under några timmar när det har varit väntan på tågbyte för vidare transport ut i Europa. Eller så har det varit något annat arrangemang som har varit huvudanledningen till besöket så att det inte har funnits så mycket tid till något vanligt turistande. Nu ska det dock till ett ordentligt turistande.

Här har vi Köpenhamn, ur ett fågelperspektiv. Det är en stor stad verkar det som. Vi hinner nog inte med att se allt.

Köpenhamn

Återkommer med rapporter om vad vi hunnit med att se och göra under helgen.

Nu stannar vi i Nässjö, så vi har ett stund kvar på tåget innan vi är framme.

Hälsningar
Inger & Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *