Packar

Hej vänner!

Just nu så avslutar vi vårt packande av resväskorna. Inger kanske ligger lite efter mig, hon kom precis ut ur duschen nu. Allt är dock framplockat och väskorna står bredvid så resten går nog rätt så snabbt. Den stora frågan blir ändå när vi är färdiga med packningen; – har vi glömt något?

Vi ska sedan ta oss ned till centralstation i Norrköping för tågtransport upp till Arlanda. Det kommer att kännas som att jag är på väg i jobbet, jag åker ju den sträckan ganska så ofta till vardags. Skillnaden blir när vi är framme på Arlanda, då kan vi slappna av och inte behöva jäkta iväg till kontoret. Nu får det bli en lunch och lite strosande i butiker i stället, för det finns en del att fördriva tiden med på flygplatsen.

Vår ambition är att kunna skriva någon uppdatering av läget på Madeira någon gång per dag, vilket inte ska vara helt osannolikt. Vi har dock inte undersökt närmare vilka möjligheter vi har till uppkoppling på hotellet, men enligt informationen så ska det finnas trådlöst nätverk på hotellet. Så om det fungerar som vi vill så hörs vi igen!

Hälsningar från oss, nu fortfarande i Norrköping
Inger & Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *