Nu är vi på Madeira!

Nu är vi på Madeira!

Detta är skrivet kvällen 2 april men det är publicerat dagen efter den 3 april.

Hotellet

Nu sitter vi på vårt mycket fina och lyxiga hotellrum, här på Madeira. Det är nog ett av de finaste hotellrum vi någonsin har bott i på någon av våra resor. Det säger jag bara efter ca 45 minuter här på rummet. Det är stort, ca 30 kvm. inrett i en enkel minimalistisk stilren men sober stil. Möblerna är körsbärträfärgade, en stor säng, soffgrupp, byrå och ett skrivbord samt en stor garderob. Dessutom är det en stor balkong som vetter ut mot havet. Just nu ser vi det inte, det är kolmörkt där ute, men vi kan höra vågorna slå mot klippkanten nedan för hotellet. Det är en härlig känsla. Dessutom är det faktiskt riktigt ljumt i luften fortfarande fast klockan nu är ca halv elva.

Resan

Flygresan gick jättebra, den tog ca fem och en halv timme, utan några luftgropar eller andra överraskningar i luften. Maten bestod av kycklingfilé med ris, en överraskande god flygmiddag. Det blev naturligtvis lite långtråkigt ändå på planet men vi försökte roa oss på bästa sätt så vi överlevde i vilket fall som helst.

Sovdags

Nu är det sovdags, så att vi är utvilade tills imorgon när det stora äventyret börjar. Vi ska då börja utforska Funchal och Madeira.

Sömniga hälsningar från
Inger & Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *