Sista golfdagen

Fredag 4 jan 2019

Idag är det vår sista golfdag på det här stället för det här tillfället. Idag blir det en runda på Vit/Röd slinga, den varianten har vi inte gått någon gång förut, så det blir lite nytt, även om vi spelat alla hålen någon gång förut. Starten blir bra, åtminstone för Mikael. Jag kom över det första vattenhindret utan problem den här gången. Inger missar en hel del ute på Fairway. Sen avslutas det tyvärr med flera puttmissar uppe på Green. Sen rullar det på, det går bättre och bättre, känslan är åtminstone bra. Mikael missar inte utslagen på samma eländiga sätt som han gjorde första dagen. De sista två hålen på vita delen har besvärliga vattenhinder som vi klarar på ett bra sätt. Mikael har samma boll fortfarande efter nio hål. Inger har slagit bort någon boll.
Vi går över till den röda slingan och fortsätter vårt fina spel. Det förekommer en och annan miss emellanåt, men i det stora hela fortsätter det gå bra. Vi kommer fram till sista hålet, utslagen går bra men sen så slappnar vi av verkar det som. Det går riktigt eländigt fram till Green, men vi lyckas håla i och känner oss lyckliga över att ha varit här och få spela under veckan.
Det har varit bra banor, greenerna har lite olika gräs så det har varit svårt att hålla en jämn putting. Något platt men ändå utmanande. Den vita slingan har lite backar och stora vattenhinder, det är spännande. Omgivningen runt hålen är fina även om det säkert finns de banor som har lite renare stigar och finare markeringar. Klubbhuset är inte så stort men det finns mat och dryck där. Det är väldigt nära mellan hotellet och klubbhuset, cirka 50 meter vilket är riktigt skönt. Vi kan komma och gå som man vill.
Vädret har varit härligt, cirka 15-16 grader och känts som över 20 grader i solskenet. Lite väl blåsigt första dagen men sen lugnade det ner sig. Vädret kan vi ju tycka vad som helst om, det blir ju ändå som det blir.
Fredagen avslutas som vanligt med midagsbuffé innan det blir sängdags även den här fredagen.

Varma hälsningar
Mikael & Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *