Bilder från München

Hej

Tillslut så har jag fixat ihop bilderna ifrån München resan 3:e advent 2016 i ett album på fotositen Flickr. Gå gärna in och titta på bilderna om du vill se lite bilder från München.

Bilderna täcker de intressanta dagar vi var där och som jag skrivit om tidigare här på bloggen. Måndagen efter det sista inlägget så reste vi hemåt till Norrköping igen. Inget speciellt hände förutom att starten med flyget avbröts och vi fick återgå till utgångspunkten vid Gaten och byta plan till ett annat. Tydligen så upptäcktes ett allvarligt fel i sista stund vid starten. Vi blev alltså ett antal timmar försenade även på hemresan, men hem kom vi. Det var i alla fall skönt att landa i Norrköping och ta en taxi, för att sedan vara hemma på en halvtimme efter landningen. Vi ska nog flyga lite mer ifrån Norrköpings flygplatsframöver.

På återseende
Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *