Fortfarande i Stöten

Hej

Nu har Påskafton och Påskdagen försvunnit och vi har fått sommartid, men här i Stöten märks det inte något av någon sommar. Påskafton var en fin skiddag med fint väder, särskilt på förmiddagen. Då han jag åka en hel del turer i de större backarna. Se här hur fint det såg ut.

World Cup backen i Stöten, Sälen.

Tyvärr så varade inte det fina vädret till Påskdagen. Istället kom det in ett regnväder västerifrån under förmiddagen. Dessutom hade det naturligtvis blåst upp i och med lågtrycket som kommer så det blåste rejält på toppen av fjället. Inte heller såg man mycket av omgivningarna där uppifrån. Man såg just ingenting, kändes som att åka i mjölk. Efter lite turer ändå och en rejäl vurpa så avslutade jag dagen vid lunchtid. Inger var dock ute på en lång joggingtur så jag gick själv upp till Tyrolerladan för lunch. Det blev en Bratwurst med god tysk öl till det.

Mikael i Tyrolerladan

Nu är det sovdags och i morgon börjar återfärden mot Norrköping

Vi hörs
Inger & Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *