Solig dag i Göteborg

Hej

Sitter nu på hotellrummet (Hotell Avalon) i Göteborg. Ser ut över ett soligt Göteborg. Ser taket på saluhallen vid Kungstorget och vidare söderut. I horisonten sticker det långa Lisebergstornet upp över hustaken bredvid det stora Pariserhjulet. Om jag tittar lite nedåt så glimmar vattnet i Vallgraven tillsammans med alla färgade höstlöv och högst upp i skyn så glider en stor luftballong sakta fram i stilla mak. Utsikten är helt underbar. Till utsikten dricks ett gott vitt mousserande vin från Alsace och i mitt sällskap fins min sköna underbara Inger.

Varför sitter jag då här och tittar på denna utsikt en helt vanlig torsdagseftermiddag i oktober? Ja, inte vet jag, men Inger har bjudit hit mig för att vi ska kunna fira. I kväll ska vi ut och äta gott på restaurang dinner 22 och i morgon kväll blir det besök på Göteborgsoperan för att beskåda musikalen Chess. Jag ser fram emot allting.

Mvh
Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *