I San Francisco

Nu är det morgon i San Francisco. En solig morgon med klarblå himmel skymtar genom hotellfönstret. Vi får väl se om det är lika skönt som det ser ut att vara, för i går kväll när vi hade kommit hit och skulle ut efter en liten matbit, var det kyligt och blåsigt i luften. Det är åtminstone varmare än på Arlanda när vi lämnade det för länge sedan. För just resan hit och det senaste dygnet känns som en evighet, nästan.

Det var en lång flygresa med byte i Zürich och dessutom en tidsomställning som innebar att vi fick uppleva samma timmar om igen. Men i övrigt så har resan varit lugn och händelselös. Det mest spännande var att några polacker i en gruppresa hade med sig egen sprit ombord på planet som de började dricka ifrån. Det tyckte inte personalen om så de beslagtog den.

Nu ska vi ut på promenad i San Francisco för att upptäcka staden. Vi börjar med Chinatown, Telegraph Hill och Fisherman´s Wharf för att förhoppningsvis ta oss ut till Golden Gate bron. Vi ska naturligtvis också åka Cable Car innan vi lämnar stan.

Vi hörs
Inger & Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *