Lördagshemfärd

Hej

Nu har vi varit hemma ett tag utan att jag har hunnit uppdaterat bloggen tidigare. Dels så kanske vi blev lite trötta på lördagskvällen och under gårdagen var det barndop i Eskilstuna så då blev det inte heller läge för något skrivande. Nu finns det inte så mycket att skriva om lördagen i och för sig men den ska i alla fall omnämnas.

Det blev frukost, packa ihop det sista i resväskorna, checka ut och ta bilen mot flygplatsen. På vägen mot flygplatsen upplevde vi dock en konstig sak. Helt plötsligt kliver det ut en kvinna på motorvägen. Som tur är så är det en bil framför oss och en bra sikt så vi hinner väja undan för henne. Vi hinner se att det kommer efter en man som tar tag i henne samt att bilen framför stannar. Men vi undrar naturligtvis vad det var frågan om. Ett rop på hjälp eller självmordsförsök?

På flygplatsen blir det först att lämna igen hyrbilen. Checka in, gå igenom säkerhetskontrollen och vänta på att flyget hemåt ska gå. Flygplatsen visade sig vara förvånansvärt tråkig för att ändå verka vara en så pass stor flygplats. Ja, och sedan så sitter vi lite drygt fem timmar i flygplanet innan vi landar i sköna Norrköping igen. På den flygplatsen är det ingen risk att man går vilse i alla fall. Vi är hemma cirka trettio minuter efter att vi landat. Det är otroligt skönt att flyga ifrån Norrköping.

Det kommer bilder senare under veckan.

Borta bra men hemma bäst, hälsar Mikael, Inger och Bosse

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *