Tisdagslugn

Gårdagen, det vill säga tisdagen blev det inget bilåkande överhuvudtaget. Bilen får stå i hotellets garage och vila istället. Även vi får vila ifrån bilåkandet idag. Istället blir det lite lokal historia, kultur och bad i poolen.I anslutning till hotellet finns det arkeologiska utgrävningar av gamla boplatser och gravar som är cirka tusen år gamla och yngre. Alltså inte så jättegammalt ändå, men det kändes nästan som en stenåldersbosättning. Men med den isolerade tillvaron ute på öarna så hade de förstås inte samma utveckling som inne på kontinenten. I vilket fall som helst så gick vi omkring där i några timmar, inklusive ett drinkstopp på toppbaren, och tittade på en massa stenar och utsikten över Porto de Mogána. Intressant och lärorikt om det tidiga urinnevånarna på Kanarieöarna.

Efter det så blev det dags för bad i poolen för nu hade det blivit riktigt varmt, cirka 27 grader i luften, betydligt varmare i solen. Men det var riktigt skönt i poolen, ca 24 grader. Här ligger vi under eftermiddagen och kollar in folk, badar lite och bara njuter av semestern.


Så småningom blir vi dock tvungna att gå till våra rum för en dusch och byta om till rena kläder inför kvällens middag.

Vi passar att bjuda Bosse på hans födelsedagsmiddag den här kvällen. Det blir på hotellets stora middags buffé. Massor av fräscha godsaker alltifrån sallad till köttbitar och glass samt en del kanariska godsaker.

Kvällen avslutas med en en Airhockey match mellan Inger och mig, men jag talar inte om vem som vann.

Bad och pool hälsningar ifrån Mikael, Inger och Bosse.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *