Om oss och bloggen


Share

Inledning

Vi har tillsammans och var och en för sig, varit ute och rest en del i världen sedan vi träffades. Vi tycker det är ett mycket roligt sätt att spendera vår tid och våra pengar på. Vi får uppleva mycket, se nya platser, träffa andra människor, möta andra kulturer, med mera. Men framförallt så har vi det himla roligt när vi är ute och reser.

Vi ska här försöka att berätta och visa hur vi har det på någon aktuell resa eller hur vi har haft det under någon tidigare resa. Vi berättar om vad vi upplever eller har upplevt och hur roligt vi har haft det på våra resor. Det kommer att bli berättelser om, bilder på och länkar till olika resmål som vi har upplevt under åren.

Det kan också bli drömmar om nya resor någon gång i framtiden.

Om bloggen

Bloggen “Resejournal” handlar om aktuella och pågående resor, både längre bort och närmare hemma. I och med att vi inte alltid är ute och reser så kan det bli längre uppehåll mellan inläggen. Det betyder inte att vi tröttnat utan att vi håller på att planera inför kommande resa.

Inger & Mikael

Inger

Hustru till Mikael och den store administratören av alla biljetter, bokningar, planer och allt annat nödvändigt för att komma iväg till alla dessa platser. 50 plussare, född och uppvuxen i Nyköping. Flyttade till Norrköping 1983.

Jobbar som röntgensköterska med sektionsledaransvar för datortomografisektionen på Vrinnevisjukhuset i Norrköping.

Mikael

Make till Inger och den store dokumenteraren inklusive fotograf, bilföraren, äventyraren samt allt annat vansinnigt som Inger inte tycker om. Också 50 plussare, född och uppvuxen i Eskilstuna. Flyttade till Norrköping 1993.

Jobbar som konsult med systemutvecklaruppdrag på CGI i Norrköping mot olika kunder.

Paret Inger & Mikael

Träffades sommaren 1995 på Bergsbron i Norrköping. Gifta sedan augusti 1999. Bor nu i en trevlig lägenhet i Ektorp, Norrköping. När de inte är ute och reser kan det hända att de tillbringar sin lediga tid i sitt trevliga fritidshus i Krokek, Kolmården strax norr om Norrköping.

Inger och Mikael 012_edited-1.

Inger och Mikael i fritidshuset oktober 2007.

Bläddra runt bland sidorna och njut av innehållet. Vi tar gärna emot dina kommentarer.

Med vänliga resenärshälsningar från två resenärer.

Inger & Mikael

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.