Header image  
En utökad reseberättelse  
 
 
 
 

 
 
Avslutning

Hemresa


28 mars

Hemresan startade den här dagen med en minibusstur till flygplatsen i Sydney för att sedan fortsätta i många timmar innan vi till slut kommer hem till Norrköping igen. På förmiddagen besökte vi Elisabeth Bay House ett välbevarat högre stånds hus från 1830-talet. Det låg på baksidan av vårt kvarter av hotellet där vi bodde så det var en nära och bra utflykt en dag som denna. Huset var väldigt fint, med en otroligt fin innehall med en hög oval kupol mitt i huset. Det är ritat av arkitekten John Verge åt guvernörens sekreterare Alexander Macleay och hans familj. På den tiden låg huset i en stor trädgård men idag ligger det helt omslutet av staden med stora hus precis inpå knuten.


29 mars

Vi kom hem till Norrköping efter ca 37 timmars färd om vi räknar med starten från hotellet i Sydney och fram till dörren hemma. Vi var lite trötta på kvällen så det blev enkelt att delta i kampanjen "Earth Hour" det var bara att släcka alla lampor och gå och lägga sig för att sova en skön natts sömn.


Hemma igen

Nu är det bara att försöka att komma in i alla normala gängor igen. Men först ska det handlas och tvättas lite och alla post måste gås igenom. I morgon så börjar vi jobba igen så då är det vardag igen på riktigt.


Avslutning


 

 
Sista besöket.